Ημερήσιες Εκδρομές

Το Royal Viking πραγματοποιεί ημερήσιες εκδρομές στην Ανατολική πλευρά της Ρόδου στην οποία βρίσκονται και οι ομορφότερες παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά της.

Η περιπέτεια  με το  παραδοσιακό ιστιοπλοϊκό σκάφος Royal Viking μήκους 22 μέτρων  ξεκινά στις 09:00  και τελειώνει στις 16:30  από το Μανδράκι της Ρόδου.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μπορείτε να απολαύσετε την γαλήνια ηρεμία καθώς το σκάφος ταξιδεύει με πλήρη ιστιοφορία και να το κυβερνήσετε υπό τις οδηγίες του καπετάνιου ή να απολάυσετε την ζεστασιά του καλοκαιρινού  ήλιου ξαπλώνοντας στο κατάστρωμα με την άνεση σας, παρέα με τον ήχο της μουσικής και του κύματος της θάλασσας.

  • Πρώτος προορισμός του σκάφους η Παραλία του Άντονι Κουίν όπου μπορείτε να απολάυσετε τα κρυστάλλινα νερά και τον υπέροχο βυθό της θάλασσας χρησιμοποιώντας τα είδη εξοπλισμού κολύμβησης που παρέχουμε.
  • Μετά από ένα απολαυστικό μπάνιο στο Άντονι Κουίν συνεχίζουμε την περιήγηση μας στην παραλία της Τραγανού όπου εκεί θα συναντήσετε τις σπηλιές της Τραγανού και θα απολαύσετε το μεσημεριανό σας πάνω στο σκάφος. Το μενού είναι παρασκευασμένο από  τοπικά προϊόντα της Ρόδου και περιέχει snacks, σαλάτες, αναψυκτικά, ντόπιο κρασί και εποχιακά φρούτα.
  • Κατά την επιστροφή μας προς το λιμάνι της Ρόδου έχουμε την τελευταία στάση στις Πηγές Καλλιθέας. Στα καταγάλανα νερά της παραλίας θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια τελευταία βουτιά πριν την άφιξη μας στο λιμάνι της Ρόδου.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και ανάγκη που μπορούμε να ικανοποιήσουμε για τη καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Μια  ιστιοπλοϊκή περιπέτεια είναι μία ιστορία από μόνη της και μία ανάμνηση για εμάς.

Σας περιμένουμε να αποπλεύσουμε παρέα για μια ακόμα μαγευτική περιπέτεια στα γαλάζια νερά στο νησί του Ήλιου….